Si Plus Call Centar +381 (11) 41 27 134 | +381 64 21 41 319

Iskustva korisnika Si Plus preparata

Čvorić na dojci sam, verovatno kao i vecina žena, napipala sasvim slučajno: prvo se pojavio na jednoj i bio je veličine oraha, a zatim i na drugoj, samo malo manji. Odmah sam otišla kod lekara, a nakon pregleda ultrazvukom, uputio me je na onkologiju. Plašila sam se operacije i odbila odlazak "pod nož", a moj stav o takvom lečenju učvrstio se nakon što mi je lekar rekao da ne može garantovati da se posle hirurške intervencije te ćelije neće proširiti.

Posle četiri godine normalnog života, čcvorici su i dalje bili prisutni ali nisam htela da ih diram. Jednog dana srela sam prijateljicu koja mi je preporučila Si plus preparat koji je namenjen problemima cista na dojkama. Kada sam se uverila da je reč o potpuno prirodnom preparatu odmah sam kupila i počela da koristim. Nakon drugog pakovanja osetila sam da mi se čvorici smanjuju. Nisam prestajala sa terapijom uzela sam i treće pakovanje posle kog su čvorići u potpunosti nestali. Veoma sam srećna što nisam podlegla nagovorima da se operišem. Si plus mi je toliko prijao da tokom korišćenja nisam imala nikakve nuspojave, ističe zadovoljno Danka

Sa 28 godina osetila sam blago probadanje u dojkama. Ranije sam redovno išla na sistematske preglede preko firme i nalazi su uvek bili uredni. Zabrinula sam se i odučila sam da odem na ultrazvučni pregled. Dijagnostikovana je fibromikrocistična displazija, više cisti u obe dojke. Iako su lekari govorili da se ciste samo redovno prate, da nema nikakvog konkretnog leka, ipak sam želela da ih saniram. Na internetu sam našla informacije o preparatu Si plus. Ohrabrilo me to što je preparat na biljnoj bazi i što je dokazano efikasan, pa sam odlučila da probam. Jedno pakovanje preparata Si plus je bilo sasvim dovoljno da ciste potpuno nestanu.

Pre tri godine, u 40. godini života, suočila se sa veoma bolnim migrenama. One su,kako kaže, bile vezane isključivo za menstrualni ciklus.

Dva dana pre ili dva dana posle ciklusa mučili su me užasni bolovi, i to svakog meseca od 2008. – priča Marija i objašnjava: - Imala sam knjiški primer migrene – strahovito jake bolove koji nisu reagovali ni na jedan analgetik, sa intenzivnim povraćanjem i tada bih, uglavnom, završavala na infuzijama.

Promenio mi se i socijalni život – nastavlja Marija i dodaje: - Živela sam u strahu i svakodnevnom iščekivanju. Svako žiganje u predelu glave izazivalo mi je strah da će uslediti migrena. Krenula sam u potragu za lekovima – i zvanične, i alternativne i tradicionalne medicine. Išla sam na 20 tretmana akupunkture, tražila sam pomoć u raznim specijalizovanim centrima za migrene, ali mi nisu pomogli. Ublažili su mi bolove, ali ih nisu neutralisali.

Gospođa Mihailović je, sticajem okolnosti, saznala za preparat Si plus, i dobila želju da i to proba.

Preparat je potpuno prirodan tako da se nisam dvoumila. Pila sam dve kafene kašičice sirupa dnevno i redovno mazala mleko po grudima. Pored toga što smanjuje faktore rizika od pojave kancera, Si plus normalizuje rad hormona u organizmu i tako utiče na prestanak bolova u menstrualnom ciklusu, a meni je migrena bila vezana za hormonske probleme.

Početkom oktobra 2011. Marija je prvi put uzela Si plus.

Počela sam da vodim dnevnik o migrenama svakog meseca – konstatuje Marija i kaže: - Pila sam Si plus ceo oktobar,novembar i već u decembru bolovi su se smanjili na intenzitet,kako sam ja to definisala, „jednodnevnih zmijica“ , bolnih fleševa kroz glavu. U januaru sam osećala jednodnevni bol,poput nekog pritiska u glavi. Posle šest doza Si plusa bolovi su nestali.

Od tada, Mariji su se, kako kaže, i menstrualni ciklusi regulisali.

Menstruacija mi je nekada trajala i po 10 dana i to sa obilnim krvarenjema, i nije bila redovna. Sada je dobijam u dan i krvarenje ne traje duže od pet dana.

Gospođa Mihailović posebno ističe, a potkrepljeno je i medicinskom dokumentacijom, da više nema zadebljalu matericu i policistične jajnike.

Meni je svojevremeno prepisana hormonska terapija za te tegobe, sa preporukom da ako ona ne uspe, sledi eksplorativna kiretaža.

Dok je pila hormone Mariji je sve bilo u redu. Čim bi prestala, tegobe su se vraćale.

Pre 10 dana sam bila na redovnom ginekološkom pregledu i doktori ništa nisu našli. Nema ni cisti na jajniku, nema zadebljanja. Kompletno mi se očistio genitalni trakt. Sve se to desilo posle 15 dana korišćenja Si plusa. Kroz obilni odliv, odlepilo se i izašlo sve ono što je eksplorativno trebalo da se seče.