Si Plus Call Centar +381 (11) 41 27 134 | +381 64 21 41 319

O nama

Payper Pharm Naturale istorijat Grupa lekara, zaljubljenika u prirodan i tradicionalan način lečenja, s iskustvom u svetskim i evropskim medicinskim centrima i naučnim institucijama, nakon dugogodišnjeg rada i praćenja mnogih slučajeva razvoja i izlečenja bolesti osnovala je "Payper pharm naturale", sa željom da se poboljša efikasnost u prevenciji i lečenju raznih oboljenja.

Farmaceutski preparati "Payper pharm naturale" zasnivaju se na lekovitom bilju koje se tehnološkim procesima, bez uticaja hemikalija, pretvaraju u najdelotvornije preparate današnjice.


U timu "Payper pharm naturale" su magistri farmacije i doktori biohemije, kao i pridruženi članovi iz svih oblasti medicine.

Recepture za preparate prikupljane su, testirane, i dokazane istrajnim i napornim radom. U svojoj arhivi "Payper pharm naturale" poseduje preko sto hiljada receptura iz raznih oblasti medicine i farmacije.

Perspektiva "Payper pharm naturale" je ostvariti saradnju sa svim naučnim institucijama zainteresovanima za razvoj i istraživanje prirodnog načina lečenja i prevencije.