Doktori kompanije Payper Pharm Naturale vas edukuju o problemima koje se javljaju u tkivu dojke i danas vam pricaju o 𝐛𝐨𝐥𝐧𝐢𝐦 𝐝𝐨𝐣𝐤𝐚𝐦𝐚.

Žene vrlo često osećaju bol u dojkama (mastalgiju) ili osetljivost dojki pre menstrualnog ciklusa verojatno zbog hormonalnih promena koje dovode do menstruacije. U većini slučajeva bol u dojkama nije znak raka dojke iako kod pojedinih žena bol u jednoj dojci mora se istražiti jer može značiti rak dojke. Ponekad, bol izazivaju ciste u dojci. Neki sastojci u hrani ili piću (metilksantini iz kafe) smatraju se odgovornim za bol u dojkama. Kod većine žena bol u dojkama najčešće nije jak i nestaje sama od sebe nakon nekoliko meseci ili godina. Kad se otkrije uzrok bolova u dojkama, posebno kada se isključi prisutnost raka u dojci kao uzrokom bolova, ženama se može preporučiti najbolje na tržištu prirodnih sredstava koje dokazano eliminise bolove Si Plus - Za zdrave zenske grudi. Ovde valja napomenuti da svaku bol u dojci ili dojkama treba istražiti, dakle žene koje to osećaju trebaju se javiti lekaru.

Doktori kompanije Payper Pharm Naturale su dokazali da Si Plus - Za zdrave zenske grudi na prirodan nacin eliminise sve bolove u zenskim grudima.

Biljni sirup koji zene piju regulise hormonski disbalans koji se javlja usled menstruacije ili drugih promena u organizmu, podize imunitet i eliminise faktore stresa.

Biljno mleko koje se utrljava na grudi deluje antiupalno,lepo hladi i prijanja na kozu, smanjuje napetost i bol u grudima.

 

Za sve dame koje brinu o svom zdravlju doktori su preporucili 100% prirodan preparat Si Plus - Za zdrave zenske grudi.