Zašto biste izgledali starije nego što zaista jeste? Q10 Dnevna i Q10 Noćna krema za negu lica protiv bora koji sadrže sastojak Q10 mogu sprečiti prevremeno starenje kože.
 
Mlada i zategnuta koža – ko to ne bi poželeo? Brzina kojom koža stari razlikuje se od osobe do osobe u zavisnosti od genetskih predispozicija i načina života. Naše Q10 kreme vam pomažu da koža ostane zategnuta i elastična.
 
Koenzim Q10 koji se nalazi u koži veoma je važan za proizvodnju energije i štiti kožu od stresa. Međutim, količina koenzima Q10 u koži vremenom se smanjuje. Q10 Dnevna i Q10 Noćna krema kompanije Payper Pharm Naturale koje sadrže jaku koncentraciju Q10 efikasno podržavaju funkcije u vašoj koži. Koenzim Q10 prirodno nastaje u telu i pospešuje funkciju svih ćelija. Ovaj koenzim prisutan je u celom organizmu i podržava brojne vitalne procese. Q10 ima važnu funkciju antioksidanta koji odbija slobodne radikale kako unutar ćelija, tako i izvan njih a slobodni radikali ubrzavaju starenje kože i oštećuju ćelije. Samim tim Q10 koji se nalazi u ćelijskim membranama i lipidima na površini kože sprečava starenje, štiti vašu kožu i daje joj mladalački izgled.Q10 štiti kožu od oštećenja koja uzrokuju i štetni UV zraci.