O nama

Payper Pharm Naturale DOO je domaća farmaceutska kompanija osnovana 2011. godine i do danas je izrasla u jednu od vodećih kompanija iz te oblasti kako u Srbiji tako i u regionu.

Doktori nauka kompanije Payper Pharm Naturale DOO iz oblasti farmacije i biohemije združenim snagama su u proizvodnom pogonu u Obrenovcu kontinuirano radili na ispitivanju i proizvodnji lekova, dijetetskih suplemenata i preparata opšte upotrebe.

Recepture za naše preparate prikupljane su, testirane, i dokazane istrajnim višedecenijskim napornim radom naših doktora nauka.

 

Društvena odgovornost

Kako smo godinama organizovali seminare edukativnog karaktera, objavljivali naučne radove na raznim platformama, radili na podizanju svesti o zdravlju i prevenciji raznih bolesti kompanija Payper Pharm Naurale DOO kao i svi zaposleni u njoj su svojim ličnim primerom učinili društvo boljim, uspešnijim i zdravijim.

 

Politika kvaliteta

U cilju poboljšanja kvaliteta naših proizvoda i kontinuiranog razvoja kompanije uveli smo neke od najviših standarda sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001 i HACCP.

   

 

Cilj

Zajednički cilj stručnog tima naše kompanije je bio da se tehnološkim procesima od lekovitog bilja, bez uticaja hemikalija, proizvedu neki od najdelotvornijih preparata današnjice.

Iako nemamo širok asortiman proizvoda, naši potrošači su stekli poverenje u prepoznatljiv kvalitet koji je postao simbol naše kompanije.

 

Misija

Misija kompanije Payper Pharm Naturale DOO ogledana je sloganu “Zdravlje u vašem domu”, budite zdravi i koristite sve lepe trenutke u životu uz naše preparate.

U ostvarenju naše misije poboljšanja kvaliteta i zdravlja ljudi spremni smo na saradnju sa svim naučnim institucijama zainteresovanima za razvoj i istraživanje preparata na prirodnoj osnovi.